Ralph & Charlie

Ralph och Charlie
 
Det gick inte många dagar efter att vi förlorat Max innan jag åkte och hämtade en kattunge. Den röda, Ralph. Sedan gick en vecka innan den gråa kattungen, Charlie, flyttade hem till oss.
 
Det är jätteskönt att ha någon hemma som jag kan "prata" med när K inte är hemma och jag har någonting att skylla på när jag hör konstiga ljud på nätterna. Jag skulle göra allt i min makt och lite till för att få tillbaka Max men jag vet att det inte går, och katterna hjälper mig mycket när jag är ledsen vilket är nästan hela tiden. Ni måste hålla med mig om att det är något speciellt i att gömma ansiktet i pälsen på en katt. Eller somna medan den spinner på bröstet.
 
Sen att de klarar sig väldigt bra själva och med varandra är också skönt. Jag tror inte att jag skulle orka med att ge en valp den energi och stimulans som krävs efter det som har hänt. Visst skulle jag vilja ha en hund, men inte nu.
 
Vi kanske skaffar en hund om några år, när det är fri jakt på varg och den håller sig i skogen långt borta från människorna, eller ännu bättre, när den är utrotad i Sverige. Jag vet flera som har sett varg nära hus och skolor runt om där vi bor och det känns inte bra. Är jag hemma hos mamma och pappa så är jag inte utomhus när det har blivit mörkt och även fast jag bor inne i stan så ser jag mig omkring flera gånger om jag är ute och går när det börjar mörkna. 
 
Hur som helst så gled jag ifrån ämnet lite, jag ville egentligen bara visa upp vårt nya tillskott i familjen. Ha en bra kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0