Vad är det för klädkod på en golfbana?

Både ni och jag kommer att spy på äppelblommor innan den här våren är färdig, men jag älskar ändå att stå under träden och bara fota lite hur som helst. Grenarna som spretar åt alla håll hjälper till att få fint liv i bilderna som aldrig kan bli likadana. 
 
Fredag, +20 grader varmt på vår skuggsida, löningshelg för alla som inte jobbar inom kommunen (vilket jag gör, så jag får gott vänta tills på tisdag innan min lön rullar in), 1 vecka kvar till balen och 3 veckor kvar till studenten. Kan det bli bättre? Det enda som skulle toppa det var ju om det gick riktigt bra på tävlingen imorgon. Är så taggad men samtidigt nervös nu! Men huvudsaken att man har roligt ändå, det är vad det egentligen handlar om. 
 
En annan sak som skulle vara väldigt skönt det skulle vara att ta på sig bikini och lägga sig ute i solen, men nej. Jag ska fortsätta med det jag avslutade sent inatt, kanske till och med tidigt imorse? Kommer inte riktigt ihåg. Pratar ju självklart om skolarbeten.
 
Fram till klockan halv tolv har jag på mig idag, sedan kommer K och vi åker till Hofors. Jag ska fotografera på golfbanan där idag och det är också något som jag är lite nervös över. Jag har ju aldrig fotograferat åt någon annan än mig själv förutom när jag fotade porträtt till mammas jobb. Men det ska nog gå bra ändå. En fråga bara, vad är det för klädkod som gäller på en golfbana om man är tjej och det är 25 grader varmt? Hjälp! 
 
Senare ikväll åker vi ut till Kyrkberget för att besikta bilarna så jag kommer förmodligen inte åka hem mellan golfbanan och det, men ni får ha det så bra idag och njuta i solen åt mig också! 


Kommentarer
Postat av: Veronica

När jag är på golfbanan och det är såhär varmt så brukar jag ha shorts som är lite längre. Det är inte omtyckt att ha korta shorts på golfbanan. Sen kan du ha ett linne eller en tshirt till det :)

Svar: tack så mycket för tipset! :)
Hanna Liebenholtz

2014-05-23 @ 10:22:21
URL: http://wallgrenveronica.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0