Morgontankar

 
Så mycket att göra, så lite tid. Om 29 dagar så sitter jag i kyrkan klädd i vit klänning, med vit mössa på huvudet och väntar på att gå till stadsparken för att skrika mig hes och fira friheten tillsammans med mina klasskamrater som jag snart spenderat tre hela år tillsammans med.
 
Samtidigt som jag längtar så otroligt mycket efter denna dag så känns det som om jag skulle behöva tredubbla dygnets timmar för att hinna med allt som är kvar att göra innan jag är fri. Inte nog med att jag har arbeten kvar att göra i skolan så har jag också anmält mig till årets första folkracetävling. Imorgon åker vi till Ljusdal för att heja på K och nästa helg åker vi ut till Storvik för då är det både min och mammas tur att få slåss lite på banan (om nu inte nån av oss blir bortlottad, men det tror jag inte). Jag är så otroligt taggad! Därför vill jag bara bli klar med mina arbeten nu som jag som vanligt skjutit på lite för länge. 
 
Prioriteringslistan ligger framför mig och trots att några kryss redan är satta framför det som är gjort så känns listan lika oändligt lång nu som den gjorde för tre veckor sedan. Så därför ska jag sluta skriva på det här inlägget nu och ta vara på de 13 timmar jag har kvar på det här dygnet. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0