Nu är det bara festerna kvar!

I onsdags blev jag klar med gymnasiet. Idag är det dags för bal. Lättnaden över att gymnasiet är färdigt är så stor att jag inte ens har hunnit reflektera över att det regnar än. 
 
Som tur är ska vi bara vara utomhus ett litet tag och visa upp oss innan vi åker mot Engeltofta i Gävle för att fortsätta festligheterna.
 
Jag vill så gärna ha med mig min systemkamera ikväll men tyvärr hittade jag ingen aftonväska stor nog för att den skulle få plats. Men jag ska försöka fjäska lite för min lillasyster så jag får låna hennes digitalkamera ikväll. Kvalitén blir väl sådär men det är ju i alla fall något. Annars kanske telefonen får räcka ikväll och ni alla vet ju hur bra det kan bli med en 5S. 
 
 
 

Think positive

 
Okej, nu börjar det ljusna. Glöm inte att du inte kan flyga om du inte låter dig själv falla först. 
 
Om ett tag ska jag ta med min lillasyster till Gävle för att inhandla student- och avlutningskläder till oss. Det börjar brännas nu, bara 17 dagar kvar! 

Ni förstår inte. Och jag kan inte förklara.

 
Sen kväll och tidig morgon. Att vara besviken på allt och att känna sig nöjd med allt. Ångest och lättnad. Förbannad och överlycklig. Kontraster. Det är så himla lite kvar nu och jag vägrar att snubbla på mållinjen. 

RSS 2.0