Nu tänker inte jag gå ut nåt mer förrän i höst

 

Jag som äskar våren, sommaren och allt vad det innebär blev överlycklig idag när det hade börjat sticka upp blommor och knoppar lite överallt. Så jag tog med mig kameran ut för att fotografera lite vårtecken som jag ska visa er sen.


Dock fick den massiva jätten på bilderna ovanför mig att vända och springa snabbt in igen. Jag hatar verkligen allt som krälar, kryper, väser och kväker. Jag vet inte varför men det går bara inte, jag får rysningar i hela kroppen och magen vänder på sig.


Bilden högst upp har jag fotat med mitt 70-300 mm på full inzoomning så jag kunde i alla fall stå lagom långt borta från den. Katten däremot var inte ett dugg imponerad över grodan. Hon var mer intresserad av en fjäril som flög utanför bild.


Nu så tänker jag hålla mig inomhus resten av dagen och hoppas på att jag slipper fler besök av äckliga kryp.


Matt

Bilden är tagen i somras under en kväll när jag kände mig som mest lugn. 
 
Fredag igen då. Veckan har gått väldigt fort och någonstans på vägen tappade jag allt min ork känns det som.
 
Medan jag satt i skolan idag så tänkte jag på allt jag skulle göra när jag kom hem. Telefonen skulle sättas på laddning och medan den laddades skulle jag städa mitt rum, bädda rent i sängen, slänga mina sängkläder i tvättmaskinen för att sedan ta med min telefon, hörlurar och springskor på en runda. Men när jag väl kom hem så kändes det som om luften gick ur mig. Ögonlocken hänger och känns som om de skulle kunna falla ihop helt vilken sekund som helst, kroppen känns tung, degig och trött.
 
Jag är bara 19 år, ska jag känna såhär? Det är nu jag ska ha som mest energi men jag saknar helt driv för någonting. Även om det bara är tillfälligt och jag kanske känner mig piggare än någonsin imorgon så är det jobbigt. Jag är ingen lat person, jag älskar att hålla igång men idag har jag bara inte riktigt orken till det. Ska i alla fall försöka få rent på mitt rum innan jag åker hem till K. Promenaden kan jag ta ikväll eller imorgon. Det är ju trots allt bara fredag. 
 
 
 

RSS 2.0