Ytspänning

 
 
Om man har ett glas med vatten, lägger något lätt som flyter uppå, så länge allt går på som vanligt så flyter föremålet. Det kan vara nästan vad som helst. Men, så fort man droppar en droppe diskmedel i vattnet så spricker ytspänningen och föremålet sjunker ner till botten. 
 
Min kropp är vattenglaset, det som flyter uppå är en förkylning, det som gick på som vanligt var stressen över skolan. Studentdagen var droppen som fick ytspänningen att spricka och förkylningen att sjunka in till min innersta punkt. 
 
Ni vet när man går och väntar på något, eller stressar över något? Då skjuts allt annat åt sidan och när det väl är över så kommer huvudvärken, förkylningen eller vad det nu är som trycks bort på grund av stressen och spänningen. Precis detta är vad som har hänt. Det började lite smått med ont i halsen i måndags, blev lite värre igår och idag rinner min näsa som en öppen kran och jag låter som en kraxande kråka. Men vad gör det? Imorgon har jag sovmorgon och jag ska spendera hela dagen hemma innan jag går ut på ett nattpass och sedan är jag ledig över midsommar. Det kan trots ytspänningen alltså bara bli bättre! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0