Söndagsångest?

Min kärlek ♥
 

Jag som trodde att ordet söndagsångest skulle försvinna för gott efter studenten hade så fel. Nu har jag varit ledig över hela midsommar och imorgon ska jag jobba 07.00 - 16.00 igen. Visserligen är jag ledig på tisdag och går ut natt på onsdag så det är inte så jobbigt som det kan tyckas, men ändå. Det är något speciellt med att veta att det är måndag imorgon och att jag ska jobba.

 

Jag ska i alla fall vara överlycklig över att jag har ett sommarjobb, det är inte alla som har det och att tjäna sina egna pengar är underbart skönt. Men det bästa av allt med att jobba det är att när man väl kommer hem är man hemma. När jag sätter mig i bilen och börjar köra hemåt så behöver jag inte fundera över jobbet förrän jag är på plats igen för nästa pass. Jag behöver inte spendera timmar framför datorn hemma för att skriva om hur andra världskriget kan påverka oss idag eller hur hjärnan fungerar. Jag behöver inte längre tvinga mig igenom en bok jag tycker är skitdålig bara för att få ett högre betyg om jag skriver en recension om den. Jag har bara "ledigt" efter mina timmar på jobbet.

 

Till er som inte har slutat skolan än så kan jag säga att hur illa och jobbigt och hur mycket söndagsångest ni än har varje vecka så är det värt det i slutändan. Jag lovar er, kämpa den korta eller den långa biten ni har kvar och när det väl är över så kommer ni vara så nöjda och stolta över er själva som faktiskt tog er igenom det till slut.

 

Nu ska jag försöka kurera mig mot den där helvetesförkylningen som fortfarande härjar i min kropp och sedan ska jag grädda pannkakor som jag ska ha med mig i matlådan imorgon. Ha en fortsatt bra söndag!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0