På gränsen mellan brunt och blont

 

Ungefär så här känner jag att jag vill ha mitt hår i sommar, och resten av året också. Förhoppningsvis. Jag blev ju trots allt "klassens kameleont" på studenten eftersom jag färgat håret så många gånger under mina tre år på gymnasiet. 

 

Jag är inte riktigt redo än att gå över till helt blond, tro mig, efter att ha haft pissgult hår i tre-fyra dagar under 2009 så skulle ingen av er heller vilja ta risken igen. Men ett mellanläge skulle jag vilja prova på. Att ligga precis på gränsen där det bruna övergår till blont och där det blonda övergår till brunt. Där vill jag vara.

 

Dock vet jag inte om jag ska prova på att fixa drömfärgen själv med avfärgningar och toningar, eller om jag ska lägga en massa pengar på att gå till frisören. Vad tror ni? Jag har googlat lite och hittat ”Colour B4” som jag än så länge bara har läst gott om. Tror ni det skulle funka? Och hur bra skulle mitt hår må av det? Det var ju i mitten på mars som det avfärgades och färgades och sedan färgades en gång till och sedan dess har jag inte rört det. Tror ni det skulle klara av att bli avfärgat och sedan tonat?

 

Är det någon av er som har erfarenhet eller tips när det gäller att färga av håret hemma, har ni kanske provat ”Colour B4”? Låt mig veta i så fall så jag har något att läsa under natten! Kommentarer
Postat av: Elina

Använde ColourB4 när jag avfärgade mitt hår förra våren. Supernöjd med resultatet knappt gjort något sedan dess :)

Svar: thank you darling! dig vet jag att jag kan lita på så nu känns det genast mycket bättre! ska testa Color B4 snarast möjligt! :)
Hanna Liebenholtz

2014-06-19 @ 23:57:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0