Det kryper i min kropp

 

Det var länge sedan jag tränade nu. Under studentveckan blev det näst intill ingenting då jag hade lite annat att pyssla med och under veckan som har varit nu så har jag varit sjuk och därför har det inte heller blivit något. Jag vet att man kan träna lite när man är sjuk, lätt styrketräning till exempel.

 

Men jag är livrädd för att det ska bli för mycket. Tränar man för mycket när man är sjuk så kan man få hjärtmuskelinflammation och det är verkligen någonting som jag inte är så sugen på. Sedan kan massa annat också bryta ut i kroppen och det kan ta längre tid annan man blir frisk.

 

Jag har levt med Alvedon, nässpray och te den här veckan för att bli frisk men det går ändå upp och ner. Näsan är täppt till och från, halsen svider när jag sväljer och det bli inte bättre när jag måste andas med munnen för att det inte går genom näsan. Jag hatar att vara sjuk, det suger så himla hårt. Hur brukar ni kurera er på bästa sätt? Jag vet att det är olika från person till person med någonting borde ju fungera på mig också.

 

Dela gärna med er av era bästa "bli-frisk-tips"!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0