Dagens planer

En halvgammal bild tills jag får ordning på mina mappar! 
 
Rensningen av min hårddisk går framåt och jag har nästan kommit igenom alla bilder, filmer och filer från 2014 nu. Hur kan jag ha samlat på mig så mycket skit som bara tar plats under sex månader? Dock har jag så många fina bilder också som jag inte alls vill bli av med så när jag är klar med mappar och dylikt så ska jag rensa bland bilderna också och ta bort suddiga och helt onödiga bilder.
 
Klockan tre nu i eftermiddag så ska jag åka till jobbet och få en kort introduktion för ett datorprogram som används för att dokumentera det som händer under dagen. 
 
Efter det så ska jag följa med min lillasyster till ridskolan och fotografera lite, men framför allt för att se vad det är hon sysslar med där. Jag är livrädd för hästar och det kommer jag alltid att vara och jag skrek nästan rakt ut när hon skulle börja på ridskola. Men alla som sett henne på ridskolan säger att hon har en riktig känsla för ridsporten och att hon får en speciell kontakt med alla hästar hon kommer nära. Det är faktiskt häftigt lär jag säga. Så det ska bli spännande att få se henne in action. Jag följde ju med henne för ett och ett halvt år sedan men då var det så kallt där inne att jag fokuserade mer på kylan än på henne, men nu när det (trots de gråa molnen) är lite varmare utomhus så ska jag lägga full fokus på henne. 
 
Nu vet ni vad jag ska syssla med idag, men jag har ingen aning om vad ni ska göra. Berätta gärna! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0