Alla känner igen sig i vad jag säger nu

Det här var jag inatt. Jag lovar. 
 
Ni vet när man bara ska sova en liten-liten stund och det hela slutar med att man sover alldeles för länge? Man tror att man har kontrollen att styra över sin egen sömn men på något sätt så lyckas hjärnan ändå lura en. Precis detta hände mig igår kväll. 
 
Direkt efter jobbet igår klockan 16.00 åkte jag till Sandviken och vände upp och ner på varenda butik som kunde tänkas sälja "Colour B4". Lindex tyckte att jag skulle åka till butiken i Valbo och Kick sålde inte avfärgning överhuvudtaget utan föreslog en blekning. Jag tackade artigt nej och åkte hem igen. Sandviken vann slaget men inte kriget. 
 
När jag väl kom hem så var det bara att ställa sig och bre mackor till min kärlek som skulle på en liten utflykt till Sala direkt efter jobbet och inte hade någon möjlighet att hinna hem innan han skulle åka igen. Så jag åkte upp med dem till honom på jobbet och stannade där en stund medan han hade rast. 
 
Sedan kom jag hem för andra gången den dagen. Jag satt i köket och pratade med min mamma en stund innan jag hoppade in i duschen. Än så länge hade ju kvällen gått ganska bra (förutom missödet med den saknade hårfärgen) men det var efter min dusch som allt brast. Jag tänkte att jag skulle lägga mig i sängen och titta på några avsnitt av True Blood eftersom jag ändå var ensam men istället la jag mig i sängen, höll på med mobilen ett par minuter, tänkte ut vad jag skulle skriva i nästa blogginlägg (som nu aldrig blev skrivet) och sedan när jag skulle plocka upp datorn så hade sängen blivit så varm och skön att det kändes som om det var läge för att blunda i fem minuter. 
 
Klockan 21:18 skickade jag sms till K att jag var lite trött och efter det var jag helt borta fram tills dess att han kom hem runt klockan tolv. Sedan somnade jag om och vaknade till när han åkte till jobbet och sedan vaknade jag ordentligt när mamma väckte mig. 
 
Så nu klockan halv nio på en ledig dag har jag hunnit med en vända till Sandviken där jag lämnade av mamma på jobbet och jag har även hunnit äta frukost. Nu ska jag väcka min lillasyster och sedan ska vi fara till Gävle för tandläkarbesök och sedan ska vi till Valbo för en heldag tillsammans. Det blir bra det. 
 
Ha en bra tisdag! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0