Holly topp

Holly topp från GinaTricot, 99:-/styck. 
 
Hur snygga är inte de här topparna? Älskar rigningen i ryggen! De passar både till vardags och till fest. Få se om jag orkar upp i tid och åker in till Valbo idag, så kanske dessa skönheter får följa med mig hem. 

Dygnsrytm: förstörd

Att fotografera rakt in i solen med ett teleobjektiv kändes helt rätt för stunden, helt fel direkt efteråt och nu i efterhand känns det ändå som om jag gjorde rätt. Färgerna i den översta bilden är underbara. 
 

Min dygnsrytm känns helt katastrofal efter nattens pass. Jag kunde inte sova igår eftermiddag trots att jag försökte och det resulterade i att jag sov nio timmar under dagen istället. Så, efter en sovmorgon till klockan tre, två Alvedon och en kopp O ’boy har jag legat på soffan hela dagen alldeles för trött för att ens röra mig. 

 

Nu väntar jag på att maten ska bli färdig och sedan ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för kommande natt. Den andra natten brukar gå bättre och nu har jag ju faktiskt sovit väldigt mycket till skillnad från föregående så det går säkert bättre. Det jobbiga blir väl att ställa tillbaka till ”normal” dygnsrytm nu när den har blivit väldigt förskjuten. Jag får kliva upp ”tidigt” imorgon så jag är trött på kvällen igen, fast som det känns nu så skulle det inte vara några problem alls att lägga sig för att sova och faktiskt sova tills det är dags att kliva upp imorgon.

 

Vi får se hur natten spenderas mellan rundorna vi åker på. Jag funderar på ifall jag ska organisera min externa hårddisk, det visar sig helt enkelt. Den som är vaken får se! 


4 saker som jag jag har kommit fram till under natten än så länge

 
1. Johan Falk-filmerna går att titta på hur många gånger som helst utan att de blir tråkiga. 
2. Cashewnötter är nog det bästa jag har tagit med mig under en natt någonsin. 
3. Zombies kan INTE springa. 
4. Jag ska spara ut mitt hår långt igen! 
 
Klockan är jättemycket och jag har ett par timmar kvar innan jag får åka hem. Vi hörs efter att jag vaknat igen! 

RSS 2.0