Slutresultat

Såhär ser mitt hår ut idag efter att ha svettats ett par timmar på jobbet uppsatt i en knut. Jag ser ju själv att det är mycket  ljusare nu än vad det var från början, men ljusare kan det absolut bli! Som sagt så ska jag låta det vila ett par veckor nu men känner jag mig själv rätt så har jag snart köpt hem en hårfärg. Jag är ute efter något som går åt det väldigt kalla och askiga hållet, men absolut inte blond. Det är för ljust. Har ni några tips så säg gärna till! 

IMSO - I love you

Eftersom jag jobbar större delen av dygnets timmar så hinner jag inte gå runt i annat än träningstights/shorts, sport-bh (försök er på ett rätt så tungt jobb i vanlig bh så förstår ni varför!) och arbetsskjorta som för övrigt fungerar som en portabel bastu när det blir varmare än 20 grader. 

Men, trots bristen på tillfällen att använda snygga kläder så hindrar det inte mig från att titta på utbudet, drömma och möjligtvis klicka hem några plagg ifall det rycker för mycket i shoppingnerven. IMSO har så sjukt mycket snygga plagg hemma just nu och jag har hittat väldigt många favoriter. Även om jag inte hinner använda allt så kanske ni får lite inspiration. Dock skulle jag vilja ha lite ge och ta, länka gärna plagg till mig som ni tycker om, då blir jag glad! 

 
 

Colour B4 - före/efter

 
Nedersta bilden visar hur mitt hår såg ut efter att jag avfärgat det, tvättat det en gång och även kört en omgång med silverschampo.Som ni ser så har de röda pigmenten dämpats samt att längderna blivit ljusare. Igår la jag i en omgång till av Colour B4 och resultatet är ännu ljusare idag. Dock har jag inte tagit någon bild än eftersom det hann bli så mörkt igår innan jag var färdig. Men det ser bättre ut. Eftersom jag var helblekt under mina lager av rött, svart och brunt så skriftar håret väldigt mycket i gult och resultatet är inte jämnt. Men jag tänker låta det vara nu ett par veckor och hoppas att solen gör sitt jobb och ljusar upp det ännu mer, sedan tänker jag även boka tid för en ordentlig slingning senare i sommar. 
 
Nu däremot ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för ett 13-21 pass på jobbet! 

RSS 2.0