Ser ni vad jag ser?

Nu är det här långt ifrån min bästa bild, nästan så jag skäms för att visa den för er, men ser ni vad jag ser?
 
Klockan 19.00 den 30/4-2014 så började det att snöa. Precis som en av damerna jag besökte i söndags sa till mig. 
Jag som trodde att våren verkligen var på gång nu, men nej. Så var det inte. 

Hår är ett rent helvete

Dagens drömhår. 
Morgonfunderingar. 
 
Mitt hår ligger väldigt risigt till sedan jag färgade bort det röda och bytte ut det mot en "mörkbrun" som inte ville fastna överallt utan gav ett jävligt fläckigt resultat. Lägg till 10 millimeter ljusbrun utväxt på det och det ser ut som om jag är tunnhårig. Fy fan säger jag bara. 
 
Mitt hår är ju som alltid det största problem jag har. Kort eller långt? Mörkt eller ljust? Både och kanske? Jag har ingen aning. Vissa dagar har jag sett nån snygg jävel med nattsvart hår och självklart vill jag ha likadant och andra dagar vill jag inget hellre än att ha ljusa längder och en jag bryr mig inte ett skit-utväxt. 
 
Allt som är viktigt när det gäller mitt hår är att det inte faller in i ett tråkigt fack. Håret är det som jag lägger märke till först och det speglar personligheten. Ni alla vet väl att en dag då håret inte ser bra ut är en dålig dag. 
 
Nej, men helt seriöst. Hår är ett rent helvete. Jag har haft turen att få ett hår som växer fort och inte alls tar till sig så mycket stryk med tanke på hur många gånger jag ändrat mig angående hårfärg och längd. Det var ju lite mer än ett år sedan som Pernilla kapade 30 centimeter och redan nu efter två klippningar, blekningar, avfärgningar och omfärgningar så ser det nästan bättre och känns fräschare än vad det gjorde innan jag klippte det kort. 
 
Nästa vecka ska jag klippa mig och jag har fram tills dess på mig att bestämma om det ska vara kort eller långt. Jag har halvt som halvt givit Pernilla fria händer och jag vet ju på ett ungefär vad hon har sagt förut att hon vill göra och jag är grymt sugen på att låta henne göra det. Men vi får helt enkelt se vad magkänslan säger den dagen. 

RSS 2.0